ADMIN

Promovare

 • 
www.groupromo.ro
pagini web oradea web design oradea , comert electronic, magazine online , oferte pret ,pagina web firma , pagina web prezentare , creatie web, gazduire web domenii web , servicii web promovare SEO, online

Redimensionare online imagini multiple

Pagina web www.picresize.com va ofera posibilitatea de a redimensiona cu usurinta imagini multiple online .

Pasii pentru redimensionarea rapida a mai multor imagini sunt simpli:

1. Click pe butonul Add Files, se alege imaginea/imaginile dorite si se selecteaza Upload pentru incarcarea acestora.

2. In campul Choose New Size for All Pictures sunt afisate optiunile pentru reducerea dimensiunii imaginilor cu: 25%, 50%, 75% sau o dimensiune precisa care trebuie introdusa (width-latime, height-inaltime) in pixeli (px) sau procentaj (percent).

3. Pentru salvare se selecteaza in dreptul campului Save As, formatul imaginilor (jpg, gif, png) si se face click pe butonul Batch Resize!.
4. La final se genereaza o arhiva ZIP care se poate descarca pentru obtinerea imaginilor redimensionate prin selectarea link-ului Download Zip File of Your Resized Pics sau se pot reedita imaginile prin intoarcerea la pasul anterior prin selectarea butonului Re-edit your batch.

De precizat este faptul ca in cazul in care nu aveti instalat programul WinZip, necesar pentru obtinerea imaginilor, il puteti descarca si instala de aici.Redimensionarea rapida a unei imagini online

Pagina web www.picresize.com va ofera posibilitatea de a redimensiona cu usurinta imagini online .

Pasii pentru redimensionarea rapida a unei imagini sunt simpli:

1. Click pe butonul Browse, se alege imaginea dorita si se selecteaza Open pentru incarcarea acesteia.

2. Click pe butonul Continue (Resize, Crop & Special Effects).

3. In fereastra nou deschisa sunt afisate optiuni de editare precum: decupare (Crop menu) sau rotire (Rotate menu); redimensionare (Resize your picture); adaugarea unor efecte (Choose special effect) si in final, salvarea imaginii prelucrate (Save as).

In ceea ce priveste Redimensionarea imaginii (Resize your picture), optiunile sunt de reducere a dimensiunii cu: 25%, 50%, 75%, nicio schimbare sau o dimensiune precisa care trebuie introdusa (width-latime, height-inaltime) in pixeli (px) sau procentaj (percent).

4. Pentru salvarea imaginii redimensionate se trece la Save as, alegandu-se formatul imaginii (jpg, gif, png sau bmp), calitatea imaginii (buna, mai buna, cea mai buna) si optional se poate alege dimensiunea maxima a fisierului imagine in kilobytes.

La final se face click pe butonul I'm Done, Resize My Picture!, iar in fereastra nou deschisa se selecteaza optiunea Save to Disk (Download your image to your computer) pentru salvare sau View Image (Preview your newly resized image) pentru o simpla previzualizare a imaginii.
Pagina Facebook
Groupromo Management
www.pagini-web.groupromo.ro/index.php?idmenu=71&vanzari=71#sthash.aNGvrHWL.dpbs www.firme.bihor.ro www.bihor.ro www.crisulrepede.ro www.episcopiaoradiei.ro